NH Technology grundlagt i 2004

NH Technology blev grundlagt i 2004 af Nikolaj Klopp Hansen. Hos NH Technology beskæftiger vi os primært med design og implementering af systemer til automation, kontrol, overvågning og måling i industrien. Vi har desuden bred erfaring med HW/SW udvikling og Onsite Service.

Ansvarsbevidste medarbejdere med høj faglighed

Vores medarbejdere er ansvarsbevidste og går med høj faglighed praktisk til opgaverne. De er drevet af nysgerrighed og en evig stræben efter at få ting til at lykkes. Det lader sig kun gøre, ved en grundig afdækning af vores kunders problemstillinger og dedikeret arbejde, mod den løsning som vi aftaler at levere.

Vi udfører alsidige opgaver

Vi udfører mange alsidige opgaver for vores kunder – alt fra konceptudvikling til rådgivning, produktion, projektledelse, fejlfinding, dokumentation, indkøring og uddannelse. NH Technology kan også varetage udviklingsprojekter for virksomheder, der ikke selv har ønske om eller ressourcer til at drive dette. Vi er geografisk placeret i Aarhus. Her har vi kontor, værksted, montagehal, samt test- og lagerfaciliteter.

NH Technology er kåret til Gazelle virksomhed 2016!

Dagbladet Børsen har kåret NH Technology som Gazelle virksomhed 2016.

Hos NH Technology er vi meget stolte over udnævnelsen. At vi modtager Børsens Gazelle er dog ikke kun en anerkendelse af NH Technology’ arbejde, men lige så meget en anerkendelse af vores kunder og samarbejdspartnere, som tror på os og det arbejde, vi leverer.

Så vi vil gerne sige tak til alle vores kunder, der bidrager til vores vækst og succes. Vi vil bestræbe os på at fortsætte den positive udvikling.

Hvert år kårer Dagbladet Børsen en række Gazellevirksomheder i dansk erhvervsliv. Prisen uddeles til virksomheder, der de seneste fire år har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat – og samlet set har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Læs mere om Gazelle prisen her